Webbyrå KA Webb & Tryck

Om oss

Lokalt såklart! Kommunalmanackan

Vi hjälper över 1000 små och stora företag i Stockholm med marknadsföring, webb och tryck.

Över 600 medverkande företag.

Nöjda kunder är återkommande kunder. Kommunalmanackan har över 600 medverkande företag, stora som små, som alla vill nå sina lokala kunder i kommunen. De flesta av våra kunder är återkommande år efter år. Kontakta oss gärna för mer information.

KA Webb & Tryck startade år 2001 då den första almanackan distribuerades i Tyresö. Detta var startskottet för något som kom att bli en framgångsrik reklam-/annonsbyrå. KA Webb & Tryck ger årligen ut kommunalmanackan till 323 131 hushåll i utvalda Stockholmskommuner. Idag i hela 11 kommuner/stadsdelar.

KA Webbyrå

KA Webbyrå startade verksamheten under namnet ”Kommunalmanackan i Stockholm AB” och grundades 2001 då den första almanackan distribuerades i Tyresö kommun. Detta kom att vara startskottet för en framgångsrik reklam-/annonsbyrå. KA Webbyrå ger årligen ut Kommun­almanackan till 323 131 hushåll i utvalda Stockholmskommuner, idag i hela 11 kommuner/stadsdelar!

KA Webbyrå har som webbyrå en affärsidé att leverera högkvalitativ marknadsföring till medelstora företag och har sedan 2007 hjälpt företagare runt om i Sverige, men främst i Stockholm med webb­design, produktion av hemsidor samt grafisk profilering och marknads­föring.

Genom att vi har allt under ett tak – webbdesigner, fotograf, grafisk designer, webbutvecklare – så kan vi hålla en mycket prisvärd produktionskostnad, utan onödiga mellanhänder. Vi tar dig från start till mål!

Vi hjälper även företagare i Sverige med allt inom trycksaker – såsom visitkort, broschyrer, handouts och logotyper.

Tveka inte att fråga om du undrar något!